Monday, January 17, 2011

Top Rising Trend di Malaysia: Fasha Sandha Bikini

Jom kita tengok kata kunci (keywords) yang dicari dalam goole untuk Top Search @Rising Trend di Malaysia bagi tempoh seminggu yang lepas:
  • Fasha Sanda, Fasha Sandha bikini dan fasha sandha mendapat 3 tempat teratas. Sorry guys, dalam blog sharinginfoz tak ada gambar or cerita mengenai isu kecoh mengenai fasha tapi dengar khabar dia telah minta maaf. Bagi saya, sepatutnya perlu fikir terlebih dahulu sebelum membuat apa-apa tindakan, implikasi sangat penting. Kalau nak berbikini, jangan bagi orang nampak sudah
  • Tolong ingatkan aku, ana raffali dan ajl25 menjadi topik kedua tertinggi setelah fasha bikini. Apa taknya, Ana Raffali telah memenangi AJL25 baru-baru ini. Memang ramai yang tak sangka yang Ana menang anugerah ini. Terdapat juga facebook @blog yang memperkatakan mengenai pilihan yang tak berapa tepat. Apa-apa pun juri telah membuat keputusan. Biasalah pertandingan ada menang dan kalah kan?
  • Portal UUM, UPU, UUM dan IPTA menjadi topik seterusnya yang mana ramai yang mencari dalam search engine. Maybe nak check keputusan exam atau melibatkan mengambilan subjek

Actress Fasha Sandha apologises over bikini pics

Fasha Sandha's Twitter(Courtesy of Twitter)
Fasha has taken to Twitter to release her statement. There, she said,
"Greetings to my beloved fans. Yes, it's true that I was pictured wearing a bikini and green pareo. I would like to humbly apologise for wearing such an outfit with my three girl friends on Tanjung Benua Bali's beach side on 30 December ago. These pictures were leaked on blogs and websites and became headlines when my friend Syazwani posted them on her Facebook wall. I am very sorry for what I've done. I am not perfect and I make mistakes. Please accept my apology. Thank you."

 

No comments:

Post a Comment

Labels

Acer (5) Adsense (52) Alcatel (1) Android (30) AngryBirds (15) Apple (11) Aston Martin (1) Asus (39) ASUS TAICHI (1) AUDI (1) Automotive (64) AV (8) Bajaj (1) Basketball (1) Blackberry (27) BMW (12) Broadband (67) Bugatti (3) BYD (1) Celcom (1) Celebrity (20) Chevrolet (1) DC Avanti (1) Exelero (1) Facebook (27) Ferrari (25) Fiat (1) Ford (9) Genting (4) Google (2) Google’s Nexus 4 (1) Google’s Nexus 7 (8) Honda (50) HTC (19) Huanghai (1) Huawei (8) hybrid cars (1) Hyundai (8) Infolinks (3) InfolinkText (1) iOS (3) iPad (34) iPad Air (4) iPad Mini (14) iPad pro (1) iPad2 (16) iPad3 (16) iPad4 (5) iPhone 3G (21) iPhone 4 (35) iPhone 4S (12) iPhone 5 (20) iphone5c (1) iphone5s (1) Iphone6 (1) iTunes Store (1) Japan (12) Jeep (1) Kia (19) Kindle (3) Koenigsegg (1) Kontera (1) Lamborghini (20) Land Rover (1) Lenovo (3) Lexus (2) LG (22) Lotus (1) LTE (1) Lytro (1) MacBook (1) Make Money Online (82) Malaysia (98) Malaysian Blogger study (18) Man Utd (22) Maserati (1) Mazda (8) McLaren (1) Mercedes (6) Microsoft Surface (4) MINI Cooper (7) Mitsubishi (9) Motorola (13) Myvi (6) Nintendo (2) Nissan (21) Nokia (5) Nuffnang (58) Oppo (3) PadFone (3) Pagani (2) PC (2) Perodua (12) Peugeot (11) Porsche (2) Proton (38) Renault (2) Samsung Android Flip Phone (1) Samsung ATIV (2) Samsung Chromebook (1) Samsung Galaxy (1) Samsung Galaxy Camera (3) Samsung Galaxy Gear (1) Samsung Galaxy Grand (1) Samsung Galaxy Nexus (3) Samsung Galaxy Note (19) Samsung Galaxy Premier (1) Samsung Galaxy S (21) Samsung Galaxy S 4 (1) Samsung Galaxy S3 (13) Samsung Galaxy S4 (1) Samsung Galaxy S5 (2) Samsung Galaxy Tab (19) Samsung Galaxy W (3) Samsung Galaxy Y (1) Samsung Galaxy Z (1) SEO (8) Sharp (1) Showdown (9) Showgirl (51) Slicepad Pocket Projector (1) Smart Car (2) Software (50) Sony Ericsson (14) Sony QX1 (1) Sony Xperia (9) SsangYong (1) Starckbucks (1) SteveJobs (3) Subaru (3) Suzuki (6) Telco (1) Toyota (27) Umobile (2) Vencer (1) Vending Machines (5) Vintage Cars (1) Volkswagen (14) Volvo (4) WD (1) webe (1) WiiU (1) windows (1) Women (1) XiaoMi (15) YouTube (35)