Wednesday, December 22, 2010

New way to increase your backlinks and traffics!!

I saw this method in one of the Malay blogger http://peace-told.blogspot.com/

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.
  1. MatDin
  2. tengku nizam
  3. mizz shizu
  4. Myself V3 Me &
  5. Blog Hanz
  6. BiMies’s WoRLd
  7. Farah Shafiqah
  8. Qila Razak
  9. CekLa
  10. Miss Yaty
  11. Magrib Menjelma
  12. Bila Luna Berkata Kata
  13. Putera30 Photographer
  14. Internet Tutorial
  15. [LUQMAN]

PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
***So urutannya jadi mcm nie…
  1. tengku nizam
  2. mizz shizu
  3. Myself V3 Me &
  4. Blog Hanz
  5. BiMies’s WoRLd
  6. Farah Shafiqah
  7. Qila Razak
  8. CekLa
  9. Miss Yaty
  10. Magrib Menjelma
  11. Bila Luna Berkata Kata
  12. Putera30 Photographer
  13. Internet Tutorial
  14. [LUQMAN]
  15. FollowTrends

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
SELAMAT MENCUBA!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

No comments:

Post a Comment

Labels

Acer (5) Adsense (52) Alcatel (1) Android (30) AngryBirds (15) Apple (11) Aston Martin (1) Asus (39) ASUS TAICHI (1) AUDI (1) Automotive (64) AV (8) Bajaj (1) Basketball (1) Blackberry (27) BMW (12) Broadband (67) Bugatti (3) BYD (1) Celcom (1) Celebrity (20) Chevrolet (1) DC Avanti (1) Exelero (1) Facebook (27) Ferrari (25) Fiat (1) Ford (9) Genting (4) Google (2) Google’s Nexus 4 (1) Google’s Nexus 7 (8) Honda (50) HTC (19) Huanghai (1) Huawei (8) hybrid cars (1) Hyundai (8) Infolinks (3) InfolinkText (1) iOS (3) iPad (34) iPad Air (4) iPad Mini (14) iPad pro (1) iPad2 (16) iPad3 (16) iPad4 (5) iPhone 3G (21) iPhone 4 (35) iPhone 4S (12) iPhone 5 (20) iphone5c (1) iphone5s (1) Iphone6 (1) iTunes Store (1) Japan (12) Jeep (1) Kia (19) Kindle (3) Koenigsegg (1) Kontera (1) Lamborghini (20) Land Rover (1) Lenovo (3) Lexus (2) LG (22) Lotus (1) LTE (1) Lytro (1) MacBook (1) Make Money Online (82) Malaysia (98) Malaysian Blogger study (18) Man Utd (22) Maserati (1) Mazda (8) McLaren (1) Mercedes (6) Microsoft Surface (4) MINI Cooper (7) Mitsubishi (9) Motorola (13) Myvi (6) Nintendo (2) Nissan (21) Nokia (5) Nuffnang (58) Oppo (3) PadFone (3) Pagani (2) PC (2) Perodua (12) Peugeot (11) Porsche (2) Proton (38) Renault (2) Samsung Android Flip Phone (1) Samsung ATIV (2) Samsung Chromebook (1) Samsung Galaxy (1) Samsung Galaxy Camera (3) Samsung Galaxy Gear (1) Samsung Galaxy Grand (1) Samsung Galaxy Nexus (3) Samsung Galaxy Note (19) Samsung Galaxy Premier (1) Samsung Galaxy S (21) Samsung Galaxy S 4 (1) Samsung Galaxy S3 (13) Samsung Galaxy S4 (1) Samsung Galaxy S5 (2) Samsung Galaxy Tab (19) Samsung Galaxy W (3) Samsung Galaxy Y (1) Samsung Galaxy Z (1) SEO (8) Sharp (1) Showdown (9) Showgirl (51) Slicepad Pocket Projector (1) Smart Car (2) Software (50) Sony Ericsson (14) Sony QX1 (1) Sony Xperia (9) SsangYong (1) Starckbucks (1) SteveJobs (3) Subaru (3) Suzuki (6) Telco (1) Toyota (27) Umobile (2) Vencer (1) Vending Machines (5) Vintage Cars (1) Volkswagen (14) Volvo (4) WD (1) webe (1) WiiU (1) windows (1) Women (1) XiaoMi (15) YouTube (35)